S. Sindicals
 
 
 
Prepara't per obtenir l'acTIC
SFP en col·laboració amb FEPOL et prepara per obtenir el certificat acTIC
21  DE SETEMBRE DEL 2020.
 
CURS DE PREPARACIÓ ACTIC
Nivell Mig - 4a Edició
(Quart trimestre de 2020)

“La sigla ACTIC correspon a la denominació “acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació”. L’ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.
Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són una eina que actualment s’està valorant en els concursos de provisió i promoció de les diferents administracions públiques. “
La FEPOL ofereix el curs de formació d'ACTIC online, on l'alumne podrà accedir a tot el temari i realitzar exàmens d'autoavaluació durant un termini de més de 3 mesos.  Un cop l’alumne consideri que està preparat per fer front a l’examen, decidirà el centre col·laborador on vol realitzar la prova definitiva, podent escollir la nostra seu com a lloc  per fer l’examen presencial. Si voleu fer el curs amb nosaltres, podeu trobar tota   la informació d’aquesta edició a l’enllaç:
https://formacio.fepol.cat/cursos/curs?token=Seu3EsLQhFxS0ww8qMKZLg==

Un cop fet el pagament i la matrícula ja podreu accedir a ell i tindreu accés a la teoria, a més de 800 preguntes similars a les que us trobareu al l’examen oficial i a informació de quan obrirem el calendari al nostre centre col·laborador perquè pugueu ser els primers en apuntar-vos. També disposareu d’atenció personalitzada per solucionar qualsevol dubte que tingueu. El curs es tancarà a finals d’any.
Si teniu qualsevol dubte us el resoldrem al mail:   actic@fepol.cat
NOTA: Els sindicats que estan federats a la FEPOL i que es poden beneficiar d’aquesta formació són: SAP-FEPOL, SEIME, SICME, AFITCME, SICPOL, SAP-PL, SFP i SAFAL.
Barcelona, 19 de setembre de 2020
 
DATA:
21  DE SETEMBRE DEL 2020.
FITXERS ADJUNTS:
curs actic sfp.pdf
Serveis a l'afiliat
Segueix-nos
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis. Accepto
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí