S. Sindicals
 
 
 
SFP-FEPOL INTERPOSA DENÚNCIA PER PRESUMPTE DELICTE D'ODI CONTRA LA POLICIA.
SFP-FEPOL denunciem un presumpte delicte d'odi davant la col·locació de cartells al metro de Barcelona contra la Policia.
29  DE DESEMBRE DEL 2020.
 
Mitjançant denúncia presentada avui davant el jutjat de guàrdia de Barcelona, SFP-FEPOL hem presentat denúncia contra els desconeguts autors que van col·locar en diverses estacions de metro cartells incitant a l'odi contra la policia.
Atès que desconeixem la identitat dels autors, sol·licitem que es realitzin les diligències d'investigació oportunes consistents, al menys, en el visionat de possibles gravacions, així com que es sol·liciti a l'empresa CLEAR CHANEL SPAIN, mitjançant TRANSPORTS METROPOLITANS, que aporti al jutjat justificació de totes les accions realitzades per retirar els cartells, així com el moment en què va tenir coneixement de la col·locació dels mateixos i les accions que ha dut a terme per identificar als seus autors.
Els missatges són injuriosos respecte al col·lectiu de Policia, fomentant la seva discriminació i destinats a denigrar-los públicament, a l'haver-se realitzat en via pública i en una xarxa social (Twitter) donant-li la màxima difusió possible i amb la clara intenció de causar el major descrèdit.
Fets que poden ser constitutius d'un delicte d'odi, tipificat i penat a l'article 510.1.a) del Codi Penal (Quienes públicamente fomenten, promuevan o inciten directa o indirectamente al odio, hostilidad, discriminación o violencia contra un grupo, una parte del mismo o contra una persona determinada por razón de su pertenencia a aquél, por motivos racistas, antisemitas u otros referentes a la ideología, religión o creencias, situación familiar, la pertenencia de sus miembros a una etnia, raza o nación, su origen nacional, su sexo, orientación o identidad sexual, por razones de género, enfermedad o discapacidad..), doncs els autors han realitzat amb publicitat manifestacions ofensives per a la policia, incitant a la seva discriminació.
DATA:
29  DE DESEMBRE DEL 2020.
Serveis a l'afiliat
Segueix-nos
Política de Cookies
Utilitzem cookies pròpies i tècniques de tercers d’anàlisi d’ús de la nostra web, a fi de millorar els nostres serveis. Accepto
Pot canviar la configuració i obtenir més informacióaquí